SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji
search
  • SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

16,10 zł brutto

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Ilość

Kod produktu: Producent: Dostępność: Wysyłka w: Ocena:
FS/1
SWISH
W magazynie
Kup do 12:00 - wysyłka dziś!
(0) 
preparat do mycia i dezynfekcji. Zabija bakterie występujące podczas procesu przygotowywania posiłków na masową skalę, jednocześnie usuwając tłuszcze oraz oleje.
account_circleWyślij do znajomego
SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

preparat do mycia i dezynfekcji. Zabija bakterie występujące podczas procesu przygotowywania posiłków na masową skalę, jednocześnie usuwając tłuszcze oraz oleje.

 

Gotowy do użycia środek, przeznaczony do mycia i dezynfekcji.


Stosowany w przemyśle spożywczym, podczas procesu przygotowania posiłków na masową skalę.
Skutecznie dezynfekuje, zabija bakterie, usuwa tłuszcze i oleje.

Preparat używany w przemyśle spożywczym włącznie z chłodniami mięsnymi, magazynami żywności, w przetwórstwie rybnym, przemyśle drobiarskim (w tym do mycia i dezynfekcji jaj), mleczarskim, placówkach służby
zdrowia itp.


Przeznaczony do mycia ręcznego, maszynowego oraz pianowego.

Sposób użycia:

Do dezynfekcji:

Rozprowadzić roztwór na powierzchni na okres minimum 10 min.
Preparat nie wymaga spłukiwania, jednakże w przypadku mycia i dezynfekcji powierzchni lśniących w celu uniknięcia powstawania widocznych osadów, zaleca się przed całkowitym odparowaniem preparatu, wytrzeć do sucha lub przemyć powierzchnię wodą pitną.

  • Stosowanie:

Twarde powierzchnie, podłogi, ściany, wyposażenie stosowane w przetwórstwie spożywczym, blaty stołów, lady, wieszaki wystawowe na mięso, drób, w procesie pakowania warzyw i owoców, chłodnie mięsne w supermarketach, kuchnie lub inne strefy w procesie przetwórstwa spożywczego.

Do usuwania pleśni:
Podczas usuwania bądź zapobiegania powstawania pleśni, należy zaaplikować preparat i pozostawić do wyschnięcia.
Aby osiągnąć lepszy efekt wizualny, należy wytrzeć do sucha lub przemyć zdezynfekowaną powierzchnie wodą pitną.


Sanityzacja powierzchni mających kontakt z żywnością:
Rozprowadzić roztwór na całej powierzchni, pozostawić na 60 sek. Pozostawić do wyschnięcia, aby osiągnąć lepszy efekt wizualny, należy wytrzeć do sucha lub przemyć zdezynfekowaną powierzchnie wodą pitną.

Skuteczność bakteriobójcza:
Na podstawie przeprowadzonych testów preparatu wykazał on wysoką skuteczność bakteriobójczą przeciwko: bakteriom coli, pałeczkom salmonelli, gronkowcowi złocistemu, paciorkowcom i grzybom.

Substancja czynna:

  • Czwartorzędowe związki amoniowe, benzylo-C12-18-alkildimetylowe, chlorki, CAS: 68391-01-5, WE: 269-919-4 [zaw. 8 g/l];

  • Czwartorzędowe związki amoniowe, C12-14-alkilo[(etylofenylo)metylo]di-metylowe, chlorki CAS: 85409-23-0, WE: 287-090-7 [zaw. 8 g/l].

  • Zawiera metakrzemian disodu.

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

preparat do mycia i dezynfekcji. Zabija bakterie występujące podczas procesu przygotowywania posiłków na masową skalę, jednocześnie usuwając tłuszcze oraz oleje.

Napisz swoją opinię

Zdjęcia