SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji
search
  • SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

16,10 zł brutto

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni

Ilość

Kod produktu: Producent: Dostępność: Wysyłka w: Ocena:
FS/1
SWISH
W magazynie
Kup do 12:00 - wysyłka dziś!
(0) 
preparat do mycia i dezynfekcji. Zabija bakterie występujące podczas procesu przygotowywania posiłków na masową skalę, jednocześnie usuwając tłuszcze oraz oleje.
account_circleWyślij do znajomego
SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

preparat do mycia i dezynfekcji. Zabija bakterie występujące podczas procesu przygotowywania posiłków na masową skalę, jednocześnie usuwając tłuszcze oraz oleje.

 

Gotowy do użycia środek, przeznaczony do mycia i dezynfekcji.

Stosowany w przemyśle spożywczym, podczas procesu przygotowania posiłków na masową skalę.
Skutecznie dezynfekuje, zabija bakterie, usuwa tłuszcze i oleje.
Preparat używany w przemyśle spożywczym włącznie z chłodniami mięsnymi, magazynami żywności, w przetwórstwie rybnym, przemyśle drobiarskim (w tym do mycia i dezynfekcji jaj), mleczarskim, placówkach służby
zdrowia itp.

Przeznaczony do mycia ręcznego, maszynowego oraz pianowego.

Sposób użycia:

  • Do dezynfekcji:
    Rozprowadzić roztwór na powierzchni na okres minimum 10 min. Preparat nie wymaga spłukiwania, jednakże w przypadku mycia i dezynfekcji powierzchni lśniących w celu uniknięcia powstawania widocznych osadów, zaleca się przed całkowitym odparowaniem preparatu, wytrzeć do sucha lub przemyć powierzchnię wodą pitną.
  • Stosowanie:
    Twarde powierzchnie, podłogi, ściany, wyposażenie stosowane w przetwórstwie spożywczym, blaty stołów, lady, wieszaki wystawowe na mięso, drób, w procesie pakowania warzyw i owoców, chłodnie mięsne w supermarketach, kuchnie lub inne strefy w procesie przetwórstwa spożywczego.
  • Do usuwania pleśni:
    Podczas usuwania bądź zapobiegania powstawania pleśni, należy zaaplikować preparat i pozostawić do wyschnięcia.
    Aby osiągnąć lepszy efekt wizualny, należy wytrzeć do sucha lub przemyć zdezynfekowaną powierzchnie wodą pitną.
  • Sanityzacja powierzchni mających kontakt z żywnością:
    Rozprowadzić roztwór na całej powierzchni, pozostawić na 60 sek. Pozostawić do wyschnięcia, aby osiągnąć lepszy efekt wizualny, należy wytrzeć do sucha lub przemyć zdezynfekowaną powierzchnie wodą pitną.
  • Skuteczność bakteriobójcza:
    Na podstawie przeprowadzonych testów preparatu wykazał on wysoką skuteczność bakteriobójczą przeciwko: bakteriom coli, pałeczkom salmonelli, gronkowcowi złocistemu, paciorkowcom i grzybom.

Substancja czynna:

  • Czwartorzędowe związki amoniowe, benzylo-C12-18-alkildimetylowe, chlorki, CAS: 68391-01-5, WE: 269-919-4 [zaw. 8 g/l];
  • Czwartorzędowe związki amoniowe, C12-14-alkilo[(etylofenylo)metylo]di-metylowe, chlorki CAS: 85409-23-0, WE: 287-090-7 [zaw. 8 g/l].
  • Zawiera metakrzemian disodu.
Przeznaczenie
do dezynfekcji
Produkt
atomizer
Pojemność
1l
Zapach
bez kompozycji zapachowych

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

SWISH Food Service 1l płyn do mycia i dezynfekcji

preparat do mycia i dezynfekcji. Zabija bakterie występujące podczas procesu przygotowywania posiłków na masową skalę, jednocześnie usuwając tłuszcze oraz oleje.

Napisz swoją opinię

Zdjęcia